16a edició

Miiens - Despatx d’arquitectura especialitzat en la innovació del concepte d’habitatge, dissenyant models que permetin la interrelació i convivència de les persones, amb un equip humà que realitza una recerca i evolució continuada del model d'habitatge.
Autors: Pio Puig i Joan Viñas

BE Deluxe - Empresa creada amb l'objectiu d'oferir productes i serveis considerats de luxe a la població de nivell econòmic mitjà-alt a un preu amb descomptes fins del 90% respecte l'original mitjançant la venda col·lectiva online.
Autors: Alejandro Contreras i Albert Duaigües

Bespoke Priorat - Empresa de dinamització turística, amb una missió “Bespoke Priorat és una experiència de feedback entre amants de la cultura mediterrània, no un destí enoturístic.“
Autora: Carme Parés

CETIT - Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona.
Autor: Xavier Socías Julbe

Crustum - Ens proposem oferir un pa artesanal, de qualitat i volem donar resposta a aquestes necessitats així com d’altres tals com la preocupació per la salut, el compromís emergent amb el medi ambient, el compromís social o d’interès per recuperar els productes d’elaboració artesanal.
Autors: José María Robles, Joaquim Valldepérez i Leyre Velasco

eCycle - Empresa que es dedica al lloguer de bicicletes elèctriques, com a mitjà de transport alternatiu als transports públic i privat i que, com a valor afegit, ajuda a la preservació del medi ambient. L’activitat començarà a la ciutat de Granada, esperant poder fer una expansió de l’empresa a altres punts geogràfics, ja siguin d’àmbit nacional o internacional.
Autors: Ángel Lozano, Francisco José Suñé i Antoni Vidal

El Gran Xef - Xarxa de càterng casolà de Tarragona.
Autors: Laia Dominigo i César Pérez.

G-24 - Escola Bressol 24 h
Autors: Silvia Arroyo, María Dolores Burillo, Gonzalo Devesa, Marc Rodríguez i Miguel Rosado

Grupo Mesana Colombia - Conjunt d'empreses que tenen com a objecte la prestació de serveis de transport i elevació en l'entorn de la construcció i la indústria.
Autors: Agustín Caballer, Sandra Carayol i Medir Vilà

Instal·lacions i Manteniments Alcover - Projecte fruit de la 16a edició de l’MBA-URV, en que es dóna forma a una organització que realitzarà instal·lacions elèctriques, manteniments i legalitzacions.
Autor: Ladislau Sebastià

Jami's - Nou concepte de llibreria-papereria que parteix del negoci ja existent d'àmbit local i familiar. L'objectiu del projecte és fer crèixer el negoci i convertir-lo en una marca nacional diferenciada i franquiciable i analitzar-ne la viabilitat i rentabilitat.
Autors: Arturo Altadill, Mireia Bessó, Joan Castellà i Isabel Cid

Lupa Technologies - Disseny, fabricació i comercialització de productes electrònics per la monitorització i el control del trànsit.
Autor: Jaume Aiguadé

M&I Investments, SL - "Promotor del cicle hoteler complert", que es dedica a la promoció, inversió, explotació i gestió d'apart-part-hotels.
Autors: Maiquel Collett i Iván Sánchez

Medisol - Lloguer de pisos i cases per a les vacances.
Autor: Leonardo Salcedo

SAMSA - Servei Auto-Moto, SA
Autora: Laura Reche