19a edició

@HOME - Empresa de serveis que ofereix un espai alternatiu polivalent de negocis i oci, en la zona d'embarcament de la Terminal T1 de l'aeroport El Prat - Barcelona, que permeti als transumers de negocio optimitzar els temps d'espera durant els seus desplaçaments.
Autors: Luis García, Carlos Gracia, Cristina Ramon i Blanca Salgado

BYGSA - Empresa de serveis ja existent, al sector de la construcció dins l'obra pública civil, especialitzada en obres hidràuliques, concretament en grans regadius. També ofereix treballs de tot tipus dins la seva especialitat.
Autors: Jaume Baiges, Lisardo Gayán i Humberto Yus

ENDTEC - Fabricació de taüts de bioplàstic amb decoració personalitzada.
Autor: Ismael Castellví

i-Building - i-Building és una forma innovadora de lloguer de vivendes sostenibles que faciliten la vida de les persones oferint uns serveis afegits.
Autors: Javier Anadón, Jordi Burillo, Núria Fernández, Enric Roig Solé i Jordi Salvadó

Marina Luxury Resort - Resort de luxe situat a Cap Salou, al terme municipal de Salou. Aquest complex turístic es composa d'un port esportiu, un hotel de 5 estrelles GL, un restaurant gastronòmic i una àrea de shopping.
Autors: Mireia Alegret, Oriol Milà, Crisant Olivé i Maria Dolors Vidal

Mediterradiant - Desenvolupament d'un producte que permeti escalfar qualsevol espai fred (grans espais o exteriors) mitjançant un sòl radiant o tèrmic de fàcil instal·lació, altament eficaç, elegant, comfortable, sostenible i segur.
Autors: Juan Miguel Gómez, José Luis Mira, Daniel Rayo, Inmaculada San Miguel i Ignasi Valera

Rocarell - Elaboració i envasat d'oli d'oliva verge extra ecològic dins l'àmbit de Catalunya.
Autor: Juan Argelés

Think Up - Nou concepte d'autobugaderia, introduint dins l'espai i l'activitat, altres ofertes comercials, com són els serveis de bar y restauració, una botiga de productes de segona mà i reciclats i tot combinat amb la organització d'exposicions i events culturals.
Autors: Irene Ramíerez i Ramon Sicart

YsiMKB - Fabricació de maletes amb un sistema de buit per a reduir el seu volumen un cop tancades.
Autors: Xavier López, Sara Pons i Aurora Rabascall