Passió, esperit de superació i entusiasme

   

Aquestes paraules són les que han caracteritzat la conferència inaugural de la 20a edició de l’MBA de la Universitat Rovira i Virgili per dos motius: tant per la celebració dels 20 anys del nostre programa, com per l’èxit del projecte de l’emprenedor que l’ha pronunciat.

Joan Capilla, jove emprenedor de les Terres de l’Ebre, ens ha explicat com als seus 23 anys es posà al capdavant d'un projecte per crear el primer hotel certificat amb l'etiqueta ecològica de la UE a Catalunya, amb una inversió d' 1,8 milions d'euros. Ara, 9 anys després, es planteja una ampliació de l'hotel l'Algadir del Delta, un exemple d'emprenedoria i èxit.

   

El Joan ha desgranat a través del títol de la conferència, «L’emprenedoria: mars de sacrifici, rius de suor, gotes de sang, ... i oceans de glòria», la seva experiència en el procés d’emprendre el seu propi negoci i com ha anat aconseguint resoldre i superar les dificultats que s’ha anat trobant al llarg del camí.

I aquest esperit emprenedor que tan bé ens ha descrit el ponent, és el mateix que va impulsar ara fa 20 anys a posar en marxa el programa MBA de la URV i el que ens ha portat a redissenyar-lo en la seva 20a edició. Tal i com ha explicat en Joan Ramon Alabart, director del programa, «nosaltres mai estem satisfets» i això ha fet que s’hagin portat a terme tota una sèrie de millores com la incorporació de nous professors del món empresarial, que el programa es faci per mòduls i s’han incorporat noves assignatures. També ha remarcat que l’objectiu en els propers 2 anys és implantar l’excel·lència i l’execució d’aquest nou programa i la integració i la cohesió del nou equip docent.

L’acte, que ha tingut lloc aquest passat dimecres 22 d’octubre, ha estat tot un èxit i ha comptat amb una sala plena de gom a gom, que ha gaudit de 2 h d’emprenedoria en estat pur.

Additional information