«Si estimes el que fas, deixarà de ser un treball»

   

Amb aquesta injecció de passió i d’energia arrenca la programació d’MBASeminars d’aquest 2016. Juanan Fernández, fundador de Running Solutions, ens va fer una radiografia de la situació actual del sector del running, en l’MBASeminar que va tenir lloc el passat 21 de gener i que portà per títol «La indústria del Running».

Segons la revista Runners actualment hi ha uns 4 milions de persones que practiquen el running a nivell nacional i que, com a mínim, ho fan dos cops per setmana. Això representa un mercat molt interessant per a les empreses que fabriquen els equipaments, per a les que organitzen esdeveniments relacionats amb aquesta pràctica i per a totes aquelles en les que repercuteix, com són les relacionades amb el sector turístic.

   

Juanan també explicà la seva experiència com a emprenedor i de com va decidir deixar una feina estable per l’aventura de posar en marxa una idea de negoci relacionada amb la seva passió: el running. Va insistir en la importància de treballar en allò que ens agrada: «Hem de buscar allò que ens motiva. Si estimes el que fas, deixarà de ser un treball».

Finalment, el gran nombre d’assistents que ens van acompanyar van iniciar una interessant ronda de preguntes de les que es va poder despendre que aquesta activitat està encara en creixement, sobre tot pel que fa a la seva pràctica per part de les dones.

Additional information