Bona assistència als dos darrers MBASeminars de la temporada

   

Lluís Anaya, director Àrea TIC del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, i un apassionat de les noves tecnologies, va impartir el passat 21 d’abril l’MBASeminar «Apps: un universo muy poco explorado».

Després d’introduir-nos al món de les apps i del creixent nombre d’usuaris de les mateixes, Anaya va fer un repàs per aquelles aplicacions que ell considera imprescindibles i que ens fan la vida més fàcil, algunes d’elles més conegudes que d’altres pels assistents: whatsapp, telegram, gettyimages, flightradar 24, rainalarm, google translate camera, aplify, wallapop, wave o life360. A més, va remarcar que la majoria d’aquestes aplicacions, que, a priori, pensem que s’utilitzen més a nivell personal, també són aplicables en l’àmbit laboral.

   

«El futur passa per entendre més cada part del negoci i que la resta vegin a les finances com un partner».

Amb aquesta contundent frase va finalitzar Emilio Lucas l’interessant MBASeminar «Finanzas operacionales en un entorno multinacional», el passat 8 de juny.

Lucas, Bussiness Planning Analysis Manager Europe & Africa Electrican Division a Lear Corporation va impartir el darrer MBASeminar d’aquesta temporada. Va fer un repàs exhaustiu de l’evolució que ha tingut el rol de director financer des dels seus inicis, passant per la situació actual i quin creu que serà el seu futur.

També va explicar les principals funcions de l’àrea financera, així com les diferents eines i processos que utilitzen.

Aquest MBASeminar és fruit de la col·laboració que es va iniciar el passat 2015 amb l’empresa Lear Corporation, que va passar a ser partner de l’MBA de la URV.

Additional information