«La 23a edició de l’MBA de la URV inaugura el curs amb el cartell de complet»

   

Marta Domènech, gerent de l’Hotel Hostal Sport de Falset, imparteix la conferència inaugural amb el títol «Amb arrels, sense fronteres».

Durant l’acte es va fer el lliurament del Premi Messer al millor estudiant i un reconeixement al millor projecte de la 20a edició de l’MBA de la URV.

La 23a edició de l’MBA de la URV va començar el dilluns 5 de setembre amb 31 estudiants, una de les participacions més elevades dels darrers anys. Els estudiants d’aquesta edició tenen una mitjana d’edat de 34 anys i 12 anys de mitjana d’experiència laboral.

La persona encarregada d’inaugurar aquesta edició ha estat una persona emprenedora del nostre territori: Marta Domènech Tomàs.

Al llarg de la conferència que va impartir, va fer un repàs de quan i com va decidir passar al capdavant del negoci familiar, l’Hotel Hostal Sport de Falset, i quina ha estat l’estratègia que ha seguit per a portar el negoci fins a ser el que és en l’actualitat: un referent dins del turisme rural d’interior a la Costa Daurada.

Una sala d’actes plena de gom a gom, va escoltar amb atenció la importància de tenir una bona història per a posicionar el teu negoci i de com hem de passar de l’storytelling a l’storyliving: que la gent visqui el que li estàs explicant. Les experiències són les que marquen les diferències.

També va remarcar la importància de saber en què et diferencies i potenciar-ho. I que molts cops, et toca liderar i passar al davant, quan et trobes amb camins que d’altres encara no han explorat: «assumir lideratges a dins de l’empresa i al territori», «t’has de moure i estar a tot arreu», comentava.

D’esquerra a dreta: Rubén Folgado, director tècnic de Messer Ibérica; Òscar Cadiach, professor de l'MBA-URV; Joan Ramon Alabart, director de l’MBA-URV; Sergi Orrit, Vicenç Ferré, Jordi Dolcet, Diego Cazorla i Fedra Chillida, integrants del projecte «Vitta» i alumnes de la 20a edició de l'MBA-URV; Marta Domènech, gerent de l'Hotel Hostal Sport.

Al finalitzar la conferència, es va fer el lliurament del Premi Messer al millor estudiant de la 20a edició a Sergi Orrit. A més, també es va fer un reconeixement al millor projecte de la 20a edició a l’equip de Vitta composat per Diego Cazorla, Fedra Chillida, Jordi Dolcet, Vicenç Ferré i Sergi Orrit.

Additional information