EMPRENEDORS

SUPERSÀ
 

Paco Bermúdez Martínez
15a edició MBA-URV

Propietari de l’empresa ECOSPAI, SL., empresa de distribució majorista d’aliments i productes ecològics, que opera a la província de Tarragona principalment. Compta amb una marca pròpia: ORIGEN i amb uns expositors que faciliten la visualització del producte i la seva posterior venda. Actualment compta amb un punt de venda propi amb servei de cafeteria: SUPERSÀ.

Té el compromís de treballar conjuntament amb l’agricultor i/o fabricant, oferint aliments ecològics certificats i de qualitat per a botigues especialitzades, fruiteries, botigues delicatessen o gourmet, botigues d’alimentació ecològica, etc.

http://www.ecospai.net

Jaume Castellví  
Jaume Castellví Méndez
4a edició MBA-URV

Juntament amb tres companys més i una cooperativa agropecuària de 2on grau constitueix l'any 2002 la societat COTECNA NUTRICIÓN,SL, empresa que ofereix diferents productes i serveis pel sector de l'alimentació i sanitat animal.

http://www.cotecnanutricion.com/

Fernando Catalán  
Fernando Catalán Pérez
1a edició MBA-URV

Propietari i gerent de TECNOCAT 21, SL, empresa dedicada a la fabricació i comercialització de maquinària per al transport i moviment de vidre pla.

http://www.turomas.com/

Propietari de l'empresa SOM3 SUBMINISTRES, fundada el 2008, distribuïdora de pneumàtica, transmissió, rodaments, maquinària, eines, cargols, vàlvules, etc. Recentment s’han incorporat dos departaments nous:

  1. EPI'S, uniformes i protecció per a qualsevol lloc de treball.
  2. Departament d’ estalvi energètic i il·luminació per LED.
http://www.som3-subministres.com/

http://www.som3led.es/

GAINN  
Elias Daura Oller i Heily Ferrer Urbáez
15a edició MBA-URV

Cofundadors i coCEOs de G-Europa RDi SL (GAINN), empresa de serveis especialitzada en programes de finançament europeus per a la recerca, el desenvolupament i la innovació, amb seu al Parc Científic i Tecnològic de Girona.

Creada l’abril de 2013 com a filial de l’empresa K-Veloce I+D+i, consultoria especialitzada en gestió de la R+D+i amb seu a València, GAINN orienta i recolza els seus clients en:

  • Posicionament europeu.
  • Preparar i executar projectes europeus.
  • Proporcionar formació especialitzada en l’accés i la gestió de fons europeus.
http://www.gainn.cat/

Ferran Díaz de Argandoña  
Ferran Díaz de Argandoña Veciana
14a edició MBA-URV

El 2005 crea l’empresa EFIBS, Formación y Soluciones Informáticas, a Costa Rica, amb oficines a Espanya i Mèxic. EFIBS ofereix una varietat de serveis enfocats a servir als nostres clients i a complir amb les seves necessitats en l’àrea de la Tecnologia de la Informació i Comunicació (TIC).

http://www.efibs.com/

El 2007 funda l’empresa Dichapa, que actualment desenvolupa un projecte de vivendes al Carib.

El 2012 crea l’empresa Innovacion Apropiada, S.A. a Costa Rica.

http://www.tecapro.com/

iMicroQ  
María Viviana Duarte
15a edició MBA-URV

Sòcia i fundadora de l’empresa iMicroQ, conjuntament amb quatre emprenedors més i la URV. Aquesta empresa, creada el 2010 coincidint amb el seu inici a l’MBA i que creix amb el màster, es dedica al desenvolupament de tecnologia i kits de detección per a la seguretat alimentària, així com per al diagnòstic clínic, en un entorn global.

http://www.imicroq.com/

César del Estal  
César del Estal Vendrell
15a edició MBA-URV

El 2006 crea l’empresa Netics Communications, que ofereix serveis especialitzats de tecnologies de xarxes i telecomunicacions per a empreses. Netics és l'abreviació de Networks with integrated communications and security.

http://www.netics.cat/

Àngels Fortuño  
Àngels Fortuño Mar
5a edició MBA-URV

Propietària i gerent d'IMPAT-DIAGNOSTIC, empresa creada a l'any 2002, dedicada a Serveis Mèdics de Diagnòstic per la Imatge i d'Anatomia Patològica.

Propietària i gerent d'ELDINE-PATOLOGIA, empresa creada l'any 2007 que treballa actualment amb Hospitals i Centres de la Sanitat Pública i Privada com a Laboratori d'Anatomia Patològica.

http://www.eldinepatologia.com/

El Pósito - La Room - Sazone&Saltee  
Antonio José García Samaniego
13a edició MBA-URV

Propietari de El Pósito, restaurant fundat per la família el 1973 a Cambrils.

http://www.elposito.com/

Propietari i fundador de l'empresa Sazone&Saltee, que elabora productes de cinquena gamma destinats al consumidor final com el fumet de Cambrils, sopa de peix, crema de galera, etc.

http://www.sazonesaltee.com/

Propietari de La room, botiga de roba de dona.

https://www.facebook.com/pages/La-Room-Cambrils/504414016264320

Ramon Ollé  
Ramon Ollé Corbella
9a edició MBA-URV

Conjuntament amb en Pep Pérez, el 2007 crea Cerveses La Gardenia, empresa dedicada a l’elaboració artesana de cervesa, sent Rosita la seva principal marca.

http://www.rosita.cat/

Digital Media Cat  
Oriol Pujols Domènech
17a edició MBA-URV

Digital MediaCAT neix l’any 2014 de la mà d’Oriol Pujols i Domènech, alumne de la 17a edició del màster MBA de la Universitat Rovira i Virgili. L’empresa es dedica a l’assessorament en gestió empresarial i a la comunicació audiovisual, especialitzada en màrqueting audiovisual i digital, adreçada a petites i mitjanes empreses i administracions públiques. El tret diferencial de l‘empresa és la utilització de la planificació estratègica en tots els seus projectes, sent especialistes en engegar nous projectes empresarials o noves línies de negoci en empreses ja existents. Permeten que els emprenedors es dediquin a allò en el qual són bons alhora que planifiquen totes les actuacions que han d’assegurar la viabilitat del projecte i la comunicació corporativa.

http://www.digitalmedia.cat

Luis Puyuelo  
Luis Puyuelo Blecua
4a edició MBA-URV

Juntament amb tres socis, el 2006 creen IMF Diecasting, empresa de serveis i compravenda de la fundició injectada de la península ibèrica, amb projecció mundial. Amb una una plantilla de 12 persones, la seva mitjana de facturació anual és de 1,5 milions d'euros.

http://www.imfdiecasting.com/

Experium  
Charles Anyelo Rico Delgado
17a edició MBA-URV

L'octubre de 2012 funda Experium, una companyia dedicada a l'anàlisi de mercats, la cerca d'alternatives d'inversió i la divulgació de la cultura financera. Experium ofereix l'accés a informació borsària de qualitat de forma eficaç i a un cost raonable - mitjançant l'ús intensiu d'internet i de las xarxes socials - a fi de facilitar la presa de decisions d'inversió, especialment als petits inversors.

http://www.experium.es/

Jordi Roig  
Jordi Roig Rodamilans
14a edició MBA-URV

El 2010 crea IRTEurban. La seva funció principal és la gestió de la rehabilitació d'edificis. Des d’IRTEurban realitzen tot allò que està relacionat amb la rehabilitació, inspeccions tècniques d'edificis, rehabilitacions estructurals, funcionals, energètiques. Estan especialitzats en la qualificació energètica dels edificis existents i realitzen els certificats d'eficiència energètica.

http://www.irteurban.es/

José Luis Romeo  
José Luis Romeo Rech
6a edició MBA-URV

Propietari i gerent de TELNET SISTEMAS 2008, SL, empresa fundada al 2008 que ofereix un servei complert claus en mà que proporciona solucions de telecomunicació basades en tecnologia estàndard d’última generació que optimitzen els recursos i agilitzen i donen valor afegit als processos productius de les organitzacions.

http://www.telnetsis.com/Noemí Ribal  
Noemí Ribal
12a edició MBA-URV

L'any 2013, després de formar-me en un màster de marketing online i ecommerce i especialitzar-me cursant un altre màster en analítica digital, emprenc com a freelance ajudant a les empreses a implementar l'anàlisi digital de dades com a eina per a la presa de decisions.

Aquest projecte evoluciona i dos anys més tard, juntament amb en Manel Ortega comencem el nostre projecte TROBIR Negocis Online.

Volem rendibilitzar els negocis online dels nostres clients mitjançant la consultoria estratègica, el marketing online i l'anàlisi digital de les dades.

Sabem la importància d'obtenir resultats i ens enfoquem en la Transformació Digital de les empreses perquè aconsegueixin els seus objectius.

Tenim el nostre propi mètode, basat en la millora contínua. Comencem amb la definició d'objectius i estratègies (pensar), seguim per la posada en marxa de les accions i el seu seguiment periòdic (actuar), per continuar amb l'anàlisi dels resultats i la proposta de millores (analitzar). Tot això sense oblidar una disciplina transversal que és la formació i que pot ser necessària en qualsevol de les etapes anteriors.

T'animem a subscriure't al nostre blog per rebre setmanalment articles per estar al dia en el món digital.

trobir.com

Jorge Ruiz  
Jorge Ruiz
10a edició MBA-URV

Propietari i fundador de l'empresa Arandipur, SL. Des de l'any 2011 fabrica i comercialitza un innovador plat de dutxa tou, ultralleuger i resistent als cops. Per la seva calidesa, tacte suau, propietats antirelliscants i ràpida instal·lació s'està venent amb èxit fora de les nostres fronteres. Finalista als internacionals KBBreview bathroom product innovation awards 2013.

http://www.arandipur.es/

David Tisaire  
David Tisaire Berga
2a edició MBA-URV

Director de T&associats consultors, enginyeria especialitzada  en l’elaboració, implantació, manteniment i gestió de plans d’emergència, amb criteris tècnics i professionals, per tal de contribuir a la sensibilització en la cultura del risc, en col.laboració amb l’Administració pública i amb l’empresa privada.

http://www.tassociats.com/