LA COMUNITAT DE L'MBA DE LA URV

La formació permanent i el construir una bona xarxa de contactes són tasques clau per a un MBA. Amb aquest propòsit, la Direcció de l’MBA-URV i l’Associació d’Exalumnes i Amics de l’MBA de la Universitat Rovira i Virgili (ALUMNI MBA-URV) impulsen les accions següents:

MBASeminars

Periòdicament organitzem seminaris gratuïts sobre diferents temes d’interès, des de «La millora continuada amb eines LEAN a Bodegas Torres» fins «La indústria del Running».

Revista «NETWORKING MBA-URV»

La revista està concebuda como un canal de comunicació directe, mitjançant el correu electrònic i el bloc www.networkingmbaurv.org, entre el propi MBA-URV i la seva comunitat: exalumnes, estudiants, professors, partners, etc. Notícies de creació de noves empreses, cerca de socis o nous empleats, implicació en nous projectes o canvis de responsabilitat dels nostres exalumnes, són alguns dels temes que hi podem trobar.

Noemí Aymamí i Pere Marc Franquet
Foto: David Oliete / www.davidoliete.com

 

Noemí Aymamí i Pere Marc Franquet, equip de redacció «Networking MBA-URV»
www.networkingmbaurv.org

«Els negocis els fan les persones. Per a nosaltres és un plaer donar a conèixer què fan els membres de la comunitat MBA-URV i ajudar-los a posar-se en contacte».

Activitats formatives

Periòdicament oferim formació complementària de curta durada. The Art and Science of Leadership, Eines per poder articular un discurs en públic i Diferenciar la teva marca personal a la xarxa són alguns exemples. A més, també programem visites a empreses com poden ser BASF, Lear Corporation, Essity o Ikea.

Activitats lúdiques (sopar anual, calçotada, etc.)

Per últim, no manquen les ocasions en les que podem interactuar en un ambient distès i en el que també pot participar tota la família. El sopar i la calçotada anuals i les sortides per conèixer el territori són alguns exemples.

Víctor Molina
Foto: David Oliete / www.davidoliete.com

 

Víctor Molina, 20a edició MBA-URV
President de l’ALUMNI MBA-URV (alumnimbaurv.cat)
Project Manager de l'ONG GADIS.

«Som el punt de trobada del talent i l'experiència de la comunitat MBA-URV».