EMPRENEDORIA

Els estudiants emprenedors poden investigar a fons la seva idea de negoci en el Projecte Integrat, comptant sempre amb el suport dels professors, els quals assumeixen el rol de consultors.

 


 Els nostres estudiants han creat més de 60 empreses. 
 

 

En particular, els professors del Mòdul d'Emprenedoria fomentaran la teva creativitat i innovació i t’ajudaran a descobrir els teus talents i limitacions com emprenedor. En definitiva, procuraran que mantinguis un ull a «terra» (un emprenedor i un projecte realistes) i un altre a la visió i l’entorn (la il·lusió i els canvis).

 


 El 81% dels nostres exalumnes emprenedors indica que l'MBA els va MOTIVAR BASTANT o MOLT
per a crear la seva pròpia empresa. 
 

 

Mireia Trepat i Miquel Antolín
Foto: David Oliete / www.davidoliete.com

 

Mireia Trepat
20a edició MBA-URV

CMO & Co-Founder Freshly Cosmetics

Miquel Antolín
20a edició MBA-URV

CEO & Co-Founder Freshly Cosmetics

«L’MBA ens ha ajudat a desenvolupar el pensament estratègic i la capacitat de lideratge necessaris per impulsar el creixement de Freshly Cosmetics».

 


 El 95% dels nostres exalumnes revela que els
coneixements apresos a l’MBA els van ser ÚTILS
per a crear la seva pròpia empresa. 
 

 

Confiem que el talent emprenedor que alguns porteu dins es transformi en fortaleses i que passeu aviat de la planificació sobre el paper a la creació efectiva de la vostra empresa.

 


 Els exalumnes que han creat una empresa estan
MOLT SATISFETS d’haver cursat l’MBA-URV. 
 

 

Freshly Cosmetics, Hotel Desitges, IMF Diecasting, Innovación Apropiada, IRTEurban, TECNOCAT 21 i T&associats consultors són algunes de les empreses creades pels nostres estudiants durant o després dels seus estudis a l’MBA-URV.