Emprenedoria

Els estudiants emprenedors poden investigar a fons la seva idea de negoci en el Projecte, comptant sempre amb el suport dels professors, els quals assumeixen el rol de consultors.

Els nostres estudiants han creat més de 60 empreses.

En particular, els professors de l’assignatura Leadership and Entrepreneurship, dos emprenedors d’èxit, fomentaran la teva creativitat i innovació i t’ajudaran a descobrir els teus talents i limitacions com emprenedor. En definitiva, procuraran que mantinguis un ull a «terra» (un emprenedor i un projecte realistes) i un altre a la visió i l’entorn (la il·lusió i els canvis).

El 81% dels nostres exalumnes emprenedors indica que l’MBA els va MOTIVAR BASTANT o MOLT per crear la seva pròpia empresa.

Ramon Ollé
FOTO: David Oliete / www.davidoliete.com

 

Ramon Ollé, 9a edició MBA-URV
Administrador de Cerveses La Gardènia
Professor de Leadership and Entrepreneurship

«Als concerts de música clàssica tenim l’autor de l’obra, els músics que la interpreten, el director que dirigeix l’orquestra i els espectadors que l’escolten, tots ells essencials. I tu, quin és el teu paper en aquesta vida?».

El 95% dels nostres exalumnes revela que els coneixements apresos a l’MBA els van ser ÚTILS per crear la seva pròpia empresa.

Jorge Ruiz
FOTO: David Oliete / www.davidoliete.com

 

Jorge Ruiz, 10a edició MBA-URV
Fundador d'Arandipur, creador del plat de dutxa tou
Professor de Leadership and Entrepreneurship

«Invertir en creativitat estalvia recursos i crea diferenciació. Dóna-li una volta al teu model de negoci, pensant i emprant les eines adients. Pensa abans de treballar i testa abans d’invertir».

Confiem que el talent emprenedor que alguns porteu dins es transformi en fortaleses i que passeu aviat de la planificació sobre el paper a la creació efectiva de la vostra empresa.

Els exalumnes que han creat una empresa estan MOLT SATISFETS d’haver cursat l’MBA-URV.

ECOSPAI, Experium, Hotel Desitges, IMF Diecasting, Innovación Apropiada, IRTEurban, TECNOCAT 21 i T&associats consultors són algunes de les empreses creades pels nostres estudiants durant o després dels seus estudis a l’MBA-URV.