EMPRENEDORIA

Els estudiants emprenedors poden investigar a fons la seva idea de negoci en el Projecte, comptant sempre amb el suport dels professors, els quals assumeixen el rol de consultors.

 


 Els nostres estudiants han creat més de 60 empreses. 
 

 

En particular, els professors del Mòdul d'Emprenedoria fomentaran la teva creativitat i innovació i t’ajudaran a descobrir els teus talents i limitacions com emprenedor. En definitiva, procuraran que mantinguis un ull a «terra» (un emprenedor i un projecte realistes) i un altre a la visió i l’entorn (la il·lusió i els canvis).

 


 El 81% dels nostres exalumnes emprenedors indica que l'MBA els va MOTIVAR BASTANT o MOLT
per a crear la seva pròpia empresa. 
 

 

Ramon Ollé
FOTO: David Oliete / www.davidoliete.com

 

Ramon Ollé, 9a edició MBA-URV
Administrador de Cerveses La Gardènia
Professor de The Lean Launchpad

«Als concerts de música clàssica tenim l’autor de l’obra, els músics que la interpreten, el director que dirigeix l’orquestra i els espectadors que l’escolten, tots ells essencials. I tu, quin és el teu paper en aquesta vida?».

 


 El 95% dels nostres exalumnes revela que els
coneixements apresos a l’MBA els van ser ÚTILS
per a crear la seva pròpia empresa. 
 

 

Confiem que el talent emprenedor que alguns porteu dins es transformi en fortaleses i que passeu aviat de la planificació sobre el paper a la creació efectiva de la vostra empresa.

 


 Els exalumnes que han creat una empresa estan
MOLT SATISFETS d’haver cursat l’MBA-URV. 
 

 

Freshly Cosmetics, Hotel Desitges, IMF Diecasting, Innovación Apropiada, IRTEurban, TECNOCAT 21 i T&associats consultors són algunes de les empreses creades pels nostres estudiants durant o després dels seus estudis a l’MBA-URV.