LIDERA AMB ELS TEUS TALENTS

L’entorn és cada cop més incert. En conseqüència, el lideratge és actualment la capacitat més important per tenir èxit en els negocis.

El mòdul de LIDERATGE és un dels trets diferencials del nostre MBA, pel seu disseny, pel seu pes en el programa i pel seu èmfasi en l’autoconeixement dels seus estudiants. Cap líder és perfecte, ni té per què ser-ho. Ara bé, sense una consciència dels seus talents i limitacions, és gairebé impossible que pugui liderar amb eficàcia. Els líders excel·lents són aquells que es fan una idea de com utilitzar millor allò que ja tenen, transformant els seus talents en fortaleses, i són efectius en identificar «socis» que els ajudin a compensar les seves debilitats.

Rubén Folgado
FOTO: David Oliete / www.davidoliete.com

 

Rubén Folgado, 15a edició MBA-URV
Director tècnic a Messer Ibérica de Gases

«L’MBA ha marcat un abans i un després en la meva trajectòria professional. He après a viure amb passió cada repte i a construir entorns col·laboratius en els quals totes les persones podem fer allò que se’ns dóna millor cada dia».

Cinta Pascual
FOTO: David Oliete / www.davidoliete.com

 

Cinta Pascual, 6a edició MBA-URV
Directora general de L’Onada Serveis

«En un món on els canvis són constants i la innovació ha passat de ser una opció voluntària a esdevenir tota una necessitat, la formació continuada i de qualitat és la millor eina per a un lideratge amb garanties d’èxit. És tot un privilegi comptar amb un MBA amb tanta excel·lència al nostre territori».

PERSONAL COACH

Si ho desitges, pots utilitzar el servei de coaching personal per ajudar-te a crear el teu Pla de Desenvolupament Personal i orientar millor la teva carrera professional.