PREGUNTES

 

Algunes de les preguntes més habituals són:

 1. Altres programes MBA tenen el triple d'hores que aquest, com pot ser això?
  El programa MBA de la URV és a temps parcial i s'adreça fonamentalment a persones que treballen mentre el cursen. Cal recordar que organitzacions com Motorola, la qual és considerada com a model a seguir en quant a formació continuada, ofereix un MBA a temps parcial amb un nombre d'hores similar. El repte és optimitzar els continguts de les assignatures per veure allò que és realment rellevant i aporta valor i potenciar l'aprenentatge dels continguts i el desenvolupament de competències a través d'un model educatiu innovador.

 2. L'MBA té una borsa de treball?
  Sí, es disposa d'un Servei de Carreres dedicat exclusivament als estudiants i exalumnes de l'MBA. A més, es facilita la realització de pràctiques en organitzacions col·laboradores de l'MBA a aquells pocs estudiants que encara no tenen feina. Això és particularment rellevant per als estudiants d'altres països.

 3. Hi ha algun tipus de beques?
  Malauradament no. Una de les polítiques de l'MBA és mantenir uns preus de matrícula molt ajustats per evitar que aquests esdevinguin una barrera per cursar-lo. Des de la direcció de l'MBA es facilita la feina dels candidats a l'hora de sol·licitar qualsevol beca atorgada per les institucions, com poden ser les beques Alban, les beques AECI MAE, etc.

  No obstant, si treballeu, us podeu remetre als ajuts otorgats per la «Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (FUNDAE)» que contemplen la iniciativa «Permisos Individuals de Formació». Si la vostra empresa creu interessant potenciar els vostres coneixements, pot acollir-se als crèdits que disposa per a la formació dels treballadors/es. L’estudiant sol·licita l’ajut i la seva empresa es fa càrrec de la matrícula i de la vostra disponibilitat en jornada laboral, llavors els costos li són retornats. Podeu ampliar detalls aquí.

 4. Quantes hores a la setmana hauria de dedicar-li?
  El programa MBA de la URV compta amb un total de 90 ECTS, que són les sigles d'European Credit Transfer System. Un ECTS equival a 25 hores de treball per a l'estudiant. Hi ha 8 hores de classe presencials a la setmana.

 5. Com es pot fraccionar el pagament de la matrícula?
  El pagament de la matrícula s'ha de fer efectiu a la Fundació URV en dos terminis. El primer, que consisteix en un 60% de la matrícula, abans de començar el 1r curs, és a dir, abans de setembre de 2020. El segon, el 40% restant, abans de setembre de 2021.

Com arribar-hi?

Descarregar plànol d'accés al Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació (CTTi) de la Fundació URV.Per a qualsevol altre dubte o consulta relacionada amb les característiques del Màster envieu-nos un email a l'adreça electrònica Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o veniu a coneixe'ns.