Inauguració MBA 9a edició

El director del Màster en Gestió d’Empreses (MBA) es complau a convidar-vos a la
conferència inaugural de la 9a edició

"La gestió del coneixement a les noves organitzacions"

que pronunciarà el Sr.

Agustí Canals i Parera

Professor de la UOC
Director dels estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la UOC

23 d'octubre de 2003 a les 19 hores

Fundació URV,
Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació (CTTi)
Av. dels Països Catalans, 18, 43007 Tarragona

Confirmeu, si us plau, la vostra assistència
Telèfon: 977 55 86 02 / E-mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


 

Agustí Canals i Parera (Maçanet de la Selva, 1965) és llicenciat i màster en Ciències Físiques per la Universitat Autònoma de Barcelona i MBA per ESADE (Barcelona).

Ha realitzat estudis de postgrau a les universitats nord-americanes de Penn State i Syracuse i ha estat Visiting Fellow de la Warwick Business School de la Universitat de Warwick (Regne Unit) i de la Wharton School de la Universitat de Pennsylvania (EEUU).

Durant la seva vida professional ha compaginat l'activitat acadèmica amb la gestió empresarial i la consultoria en els àmbits d'organització, sistemes d'informació i gestió del coneixement.

Actualment és professor de la Universitat Oberta de Catalunya, on dirigeix els Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació i forma part de l'institut de recerca IN3 de l'esmentada universitat. És també professor associat d'ESADE i col·laborador de l'espai Infonomia.com des d'un inici com a especialista en gestió del coneixement.

Ha publicat diversos articles especialitzats i de divulgació i el llibre "Gestión del Conocimiento" (Ediciones 2000, 2003).

 Descarregar la presentació (PDF)