PRESENTACIÓ
Joan Ramon Alabart   
Foto: David Oliete / www.davidoliete.com

Si estàs pensant en preparar-te adequadament per dirigir i/o gestionar una organització, et recomano cursar l’MBA de la Universitat Rovira i Virgili (MBA-URV). Sortiràs ben format, orientat i connectat.

Ben format. Per una banda, tots els continguts – coneixements i habilitats – del programa estan minuciosament escollits per la seva rellevància en les organitzacions actuals. Per una altra, l’aprenentatge d’aquests continguts és molt efectiu perquè apliquem fonamentalment la metodologia de l’Aprenentatge Basat en el Projecte. Quan construeixes una nova organització sobre el paper, crees coneixement molt més ràpid i millor en la teva ment.

Ben orientat. Tu ets molt més que els teus coneixements i habilitats. Tens els teus talents, els quals determinen en gran mesura les activitats i entorns als quals pots sobresortir i, a més, fruir. Per tant, resulta clau saber qui ets i qui no ets – les teves fortaleses, limitacions i valors – per poder dirigir de forma efectiva la teva carrera professional. Avui dia, l’«assignatura» més important de l’MBA probablement sigui: «Jo, Directiu».

Ben connectat. Tots necessitem una mica d’ajuda per impulsar les nostres carreres professionals. Des del 1995, hem format més de sis-centes vint-i-cinc persones que hi son al teu abast per a donar-te un cop de mà. A més, l’any 2013 es va crear l’Associació d’Exalumnes i Amics de l’MBA de la URV per a, entre d’altres més coses, afavorir el contacte i la cooperació entre tots els membres de la nostra extensa comunitat: exalumnes, estudiants, professors, socis empresarials, etc.

A l’igual que a tu, la millora contínua i el canvi constant ens caracteritzen. Per això, sé que l’MBA de la URV tindrà un impacte decisiu en la teva vida.

Joan Ramon Alabart
Director de l'MBA-URV