Neix una nova experiència enoturística! Vi Tour – Viu la història del vi de Tarragona

vitour logoVi Tour és una activitat que casa el vi i la història de Tarragona, des dels romans fins l’actualitat, gràcies a la unió de Mas Vicenç amb el Celler Adernats de Nulles, Brogit Guiatges i Autocars Nika.

La jornada s’inicia a l’amfiteatre romà de Tarragona amb la rebuda del romà Philodamusque, qui introdueix la importància del vi en la seva època. Seguidament, un autocar transporta els participants a través del Císter i el Modernisme, tot visitant Celler Mas Vicenç i la Vinícola de Nulles. La ruta finalitza de nou a la capital tarragonina, tancant el cercle històric fins l’actualitat.

Les dates que es celebrarà Vi Tour ja estan confirmades, coincidint amb el segon dissabte de cada mes. No obstant, també se n’organitzen per grups tancats!

16 d’abril de 2016, 14 de maig de 2016, 11 de juny de 2016, 9 de juliol de 2016, 10 de setembre de 2016, 8 d’octubre de 2016 i 12 de novembre de 2016

La durada és de 9 h a 14 h i el preu és de 28,50 € per persona, tot inclòs.

Per més informació, contacte i reserves, podeu consultar la web del Vi Tour, www.vitourtarragona.com, que permet les reserves online i peticions a la carta. Ens podeu trobar també a les següents xarxes socials:

Instagram: https://www.instagram.com/vitourtarragona

Facebook: http://www.facebook.com/vitourtarragona

vi tour llarg